Social selling uitbesteden

Koude acquisitie continu hoog op de agenda zetten is voor veel organisatie een grote uitdaging. Vaak beginnen we met goede voornemens en klimmen wij een aantal dagen in de telefoon. De realiteit is dat na een aantal bel rondes de agenda volstaat. Het continueren van koude leads omzetten naar wam is dan ook een pure discipline kwestie. Met Lead Monsters besteed u uw social selling uit. Wij nemen uw LinkedIn account over en gaan voor u aan de slag. Ja, wij opereren vanuit uw naam en zorgen dat we uw hele koude acquisitie uit handen nemen.

Wij optimaliseren eerst uw profiel, zonder een optimaal profiel kunt u uw social selling activiteiten niet uitbesteden. Na het optimaliseren van uw profiel gaan wij met onze slimme software doelgroep lijsten draaien. Wij verdiepen ons in uw doelgroep en gaan lijsten maken. Stel u bent op zoek naar zelfstandig ondernemers gaan wij op zoek naar functie titels die daar bij passen.

Als wij de lijsten hebben gaan wij samen met u een pitch opstellen. Als deze pitch klaar is bent u klaar om uw social selling uit te besteden. Wij gaan vervolgens voor u de pitch verspreiden via uitnodigingen aan potentiele leads.

Bij iedere uitnodiging die geaccepteerd wordt sturen wij uw pitch nogmaals. Als daar reactie op komt gaan wij met de warme lead in gesprek. Wij sturen vervolgens op 3 hoofddoelen. 1: een telefoongesprek, 2: een afspraak op de locatie van de klant of 3: het versturen van een email. Naast uw abonnement betaalt u alleen voor het resultaat wat wij voor u bereiken. No Cure No Pay. Wilt u ook uw social selling uitbesteden? Neem contact met ons op, of kijk op de abonnementen om te bepalen of wij voor u aan de slag mogen.

Social media content creatie uitbesteden

Als u uw social selling wilt uitbesteden houdt dat onder andere in dat Lead Monsters ook frequent berichten post en content voor u kan delen.
Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat berichten moeten aansluiten bij uw doelgroep.

Berichten op Social Media moeten interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). Het is dus ook verstandig dat u eerst een goed social media plan bepaalt waarna wij samen met u een content kalender gaan opzetten.

Social Media uitbesteden betekent dat Lead Monsters voor u content creëert en berichten post. Dit is vooral handig wanneer u hier zelf geen tijd voor heeft of geen werknemers in dienst heeft die actief kunnen zijn met Social Media, terwijl u dat wel heel graag wilt. Wij zijn ervaren op het gebied van marketing en Social Media.

Lead Monsters stelt samen met u een persoonlijk Social Media plan op en begint met posten op verschillende kanalen. Wij creëren de content voor u en leggen iedere week voor wat onze aanvlieg route is richting uw doelgroep.