Hoe is Lead Monsters ontstaan?

Lead Monsters is een dochterbedrijf van online marketing bureau Blauwe Monsters. Binnen het salesteam van dit bedrijf groeide de behoefte om snel en effectief warme leads te verzamelen.
Na lang zoeken is Lead Monsters uitgekomen bij Social Monsters. Naast Blauwe Monsters en Lead Monsters, bestaat ook Social Monsters. Social Monsters is gespecialiseerd op het gebied van Social media adverteren. Hiervoor bezit Social Monsters over geavanceerde software die wordt gebruikt om prospects te filteren en benaderen. De software die wordt gebruikt door Social Monsters is door Blauwe Monsters geoptimaliseerd om voor het salesteam te worden ingezet.

“Lead Monsters verzorgt op een vertrouwelijke manier het acquisitieproces van A tot Z.”

Na een trial-and-error periode binnen het salesteam van Blauwe Monsters – en het delen van deze ervaring met bestaande afnemers – kwam de realisatie om deze dienst bereikbaar te maken voor derden.
Met een transparante, performance based en vertrouwelijke werkwijze heeft Lead Monsters in de pilotfase grote stappen gezet; zowel als het groeien in aantal afnemers, als met de tevredenheid van de resultaten die wij als Lead Monsters leveren.

Be brave. Take risks. Nothing can substitute experience.Paulo Coelho